Avís de Privadesa

Gràcies per visitar el nostre lloc web de l’Associació Krei24. En aquest avís de privadesa, expliquem com recopilem, usem i protegim les dades personals que ens proporcioneu durant la vostra interacció amb aquest lloc web.

Recopilació de Dades:

Quan visiteu el nostre lloc web, podem recopilar certes dades personals, com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic, adreça IP i dades de navegació. Aquestes dades es poden recopilar mitjançant cookies i altres tecnologies de seguiment.

Ús de les Dades:

Les dades personals que recopilem es poden utilitzar per proporcionar-vos els serveis sol·licitats, millorar la nostra pàgina web, enviar-vos comunicacions de màrqueting i respondre a les vostres consultes i sol·licituds.

Compartició de Dades:

No compartim les vostres dades personals amb tercers sense el vostre consentiment, llevat que sigui necessari per complir amb la llei o protegir els nostres drets.

Seguretat de les Dades:

Prendrem les mesures adequades per protegir les vostres dades personals contra l’accés no autoritzat, la pèrdua o la alteració. Tot i això, tingueu en compte que cap sistema de transmissió o emmagatzematge de dades en línia és completament segur.

Drets de Privadesa:

Teniu dret a sol·licitar l’accés, la rectificació o la supressió de les vostres dades personals. També podeu oposar-vos al tractament de les vostres dades personals per part nostra.

Canvis a l’Avís de Privadesa:

Ens reservem el dret de modificar aquest avís de privadesa en qualsevol moment. Les actualitzacions es publicaran en aquesta pàgina, així que us recomanem que la revisiteu regularment.

Contacte:

Si teniu alguna pregunta sobre aquest avís de privadesa o les pràctiques de privadesa del nostre lloc web, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic lacursosa@gmail.com.

Gràcies per llegir el nostre Avís de Privadesa. La vostra privadesa és important per a nosaltres.