Avís Legal i Condicions del Servei

Benvinguts a la pàgina web de l’Acadèmia Online de l’Associació Krei24. L’accés i l’ús d’aquest lloc web estan subjectes als següents termes i condicions. En accedir a aquest lloc web, accepteu complir amb aquests termes i condicions en la seva totalitat. Si no accepteu aquestes condicions, us demanem que no utilitzeu aquest lloc web.

Propietat del Lloc Web: Aquest lloc web és propietat de l’Associació Krei24. Tots els drets d’autor i altres drets de propietat intel·lectual sobre el contingut d’aquest lloc web pertanyen a l’Associació Krei24.

Ús del Contingut: L’ús no autoritzat del contingut d’aquest lloc web pot constituir una violació dels drets d’autor, de la marca registrada i d’altres lleis aplicables. Esteu autoritzats a visualitzar i descarregar el contingut d’aquest lloc web només per a ús personal i no comercial. Cap part d’aquest lloc web pot ser reproduïda, distribuïda o utilitzada amb fins comercials sense el consentiment exprés per escrit de l’Associació Krei24.

Informació i Precisió: Tot esforç s’ha fet per assegurar l’exactitud de la informació proporcionada en aquest lloc web, però l’Associació Krei24 no pot garantir ni assegurar la precisió, la fiabilitat o la integritat del contingut d’aquest lloc web.

Enllaços a Tercers: Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web que no són propietat ni estan controlats per l’Associació Krei24. L’Associació Krei24 no té control ni assumeix cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de qualsevol lloc web que no sigui propietat seva.

Política de Privadesa: Per obtenir informació sobre com recopilem, usem i protegim les dades personals dels usuaris d’aquest lloc web, consulteu la nostra Política de Privadesa.

Contacte: Per a qualsevol pregunta o consulta sobre aquest Avís Legal i Condicions del Servei, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic lacursosa@gmail.com.

Aquest Avís Legal i Condicions del Servei s’apliquen en conjunt amb la nostra Política de Privadesa i altres acords legals o condicions proporcionades en aquest lloc web.

Gràcies per utilitzar la pàgina web de l’Acadèmia Online de l’Associació Krei24.